If käivitas uue lojaalsusprogrammi If Plus

Alates 25. aprillist pakub If kõikidele oma eraklientidele uut ja ainulaadset boonusprogrammi If Plus, mis pakub lojaalsele kliendile paremat hinda, väiksemat omavastutust ja rohkem kaitseid.

If Plusi soodustused kehtivad eraklientidele, kes on sõlminud kindlustuse Ifi iseteeninduses, füüsilises büroos või Kindlustustelefoni kaudu. Boonuste hulk ja suurus sõltub kliendi If Plus tasemest. Vastav tase on seda kõrgem, mida rohkem on kliendil erinevaid aastaseid kindlustustooteid Ifis. Boonused hakkavad kehtima lepingu sõlmimisel järgmiseks kindlustusperioodiks või uue kindlustustoote ostmisel.

Esimesele tasemele jõuab klient, kellel on vähemalt üks aastapikkune kindlustus Ifis. Kaks erinevat aastast kindlustust (näiteks kasko- ja kodukindlustus) annavad teise taseme ning kolme erineva aastase kindlustusega jõuab klient kolmandale tasemele, kus on boonuseid veelgi rohkem.

If Plusi kasutuselevõtmisega lõpeb senine Omavastutusboonuse kogumise programm, millega sai koguda boonust, et kahju korral vähendada omavastutuse suurust. Seni kogunenud boonus säilib ja seda saab Ifi klient kahju korral kasutada kuni 30. juunini 2018.

Oma boonuste taset ja soodustusi saab klient ise vaadata Ifi iseteenindusse sisse logides ning uue If Plus boonusprogrammi kohta saab lähemalt lugeda aadressilt plus.if.ee​. Küsimuste korral saab täiendavat infot ka Ifi ööpäevaringsel Kindlustustelefonil 777 1211 ning Ifi büroodest.