Kahjudest teata mugavalt uuendatud veebis!

Loodame, et sügis on alanud kenasti ja et õnnetused käivad Sinust suure kaarega mööda. Kui aga peaks juhtuma mõni õnnetus, mille puhul If Kindlustus võib Sulle abiks olla, siis saad meile sellest mugavalt teada anda meie kodulehel www.if.ee. Veebi teel kahjudest teatamine on kõige kiirem viis juhtunud õnnetuste registreerimiseks ja kahjukäsitluse algatamiseks.

Uuendasime hiljuti oma kodulehel kahjudest teatamise osa. Kui liigud kodulehel if.ee vormile „Teata kahjust“ ning logid end seejärel Ifi e-büroosse sisse, juhendatakse Sind samm-sammult kahjuteate sisestamises. Sisse logituna näed juba enda ning kindlustatud sõidukite või muude objektide eeltäidetud andmeid, mistõttu on kahjust teatamine veelgi lihtsam.

Ifi veebilehe uuendatud lahendust on teised kliendid juba kõrgelt hinnanud. Keskmine hinnang kahjudest teatamise lahendusele on olnud koguni rohkem kui 4,8 punkti viiest.

Seega loodame, et sügis jätkub rõõmsalt ja ilma õnnetusteta, aga kui mõni kahju siiski tekib, siis registreeri see meie kodulehe kaudu. Kui soovid kahjudest teatamise kohta midagi küsida, võid alati helistada Ifi kindlustustelefonile 777 1211.

Kahjuteate täitmine mugav ja kiire
Ifis on kahjuteate edastamine mugav ja kiire