If jõudis "Unistuste Tööandja 2022" konkursi finaali

If saavutas Eesti hinnatuimal tööandja brändikonkursil "Unistuste Tööandja 2022" tubli tulemuse, jõudes tihedas konkurentsis erasektori ettevõtete viie parima finalisti hulka!

Möödunud aasta lõpus Marketingi Instituudi poolt läbi viidud "Unistuste Tööandja 2022" konkursil selgitati välja parimad tööandjad kahes kategoorias. Avalikus sektoris saavutas esikoha Eesti Töötukassa ning erasektori võitjaks nimetati tarkvarafirma Helmes.

Erasektoris oli žürii hinnangul rebimine tihe ning finaali jõudsid If Kindlustus, Ericsson Eesti, Nordea Bank Abp Eesti filiaal, SEB Eesti ja SK ID Solutions.

Ifi töötajate poolt esitatud kommentaaridest selgus, et If on hea ja usaldusväärne tööandja, kelle juures töötades jääb aega isikliku elu jaoks, ifikaid inspireerib ühtne, hooliv ja multikultuurne meeskond ning vastutamine suurte asjade eest.

Unistuste Tööandja konkurssi viib läbi Marketingi Instituut koostöös CV-Keskuse ja tunnustatud Eesti personalijuhtidega.  Täpsem info ja pildid võitjate väljakuulutamise ürituselt: “Unistuste Tööandja: 100 ideed” hübriidkonverents | Marketingi Instituut (mi.ee)

Ifikaid inspireerib ühtne, hooliv ja multikultuurne meeskond