Modera saab koos Ifiga olulise laienduse oma ärile

Eesti automüügitarkvara ettevõtte Modera alustas koostööd Eesti suurima kindlustusseltsi If Kindlustusega. Modera jaoks tähendab see olulist võimalust seniste ärimahtude kasvatamiseks. 

“Koostöö laiendab hüppeliselt Modera haaret liiklus- ja kaskokindlustuse pakkumisel meie automüügiplatvormil üle kogu Baltikumi, kuna If Kindlustus on tugevalt esindatud ka meie lõunanaabrite juures,” ütles ettevõtte müügidirektor Janek Prümmel. Tema sõnul on koostöö If Kindlustusega mõlemale ettevõttele kasulik ja oluline ning tõendab, et Modera toode on atraktiivne ka oma ala tippudele.  

If Kindlustuse jaoks on tegu osaga digitaliseerimisprotsessist.“Ifi laiem eesmärk on pakkuda oma klientidele väga mugavaid digitaalseid lahendusi. See, et oleme olnud juba mitmeid aastaid täielikult digitaalsele teenindusele keskendunud ning seejuures oma ärimahte ja ka turuosa jätkuvalt kasvatanud, näitab, et kliendid hindavad häid ja mugavaid lahendusi,“ selgitas If Kindlustuse Baltikumi Mobility valdkonna juht Aksel Erik.

Kõik ühest kohast  

Modera automüügiplatvorm aitab senisest kiiremini teha klientidele automüügipakkumus koos kindlustuspakkumusega. Seni osati kohmakad ja ajamahukad tegevused saab Modera platvormil tehtud kõigest ühe minutiga.  

Kliendi jaoks muutub kogu autoostu protsess märksa kiiremaks ja selgemaks, kuna kõik kaasnevad kulud ja lepingud antakse talle ühe korraga.

Modera ja If Kindlustuse koostöös on klientidel võimalik saada koos automüügipakkumusega nii kohustuslik liikluskindlustus kui ka vabatahtlik kaskokindlustusnii Eestis, Lätis kui ka Leedus.  

Modera ja If Kindlustus 

Automüügi tarkvara ettevõtte Modera pakub tehnoloogilist platvormi, mille kaudu ühendatakse autotootjad, maaletooja, edasimüüjad ja kliendid. Alternatiivbörsil First North noteeritud ettevõtte kasvatas selle aasta esimesel poolel müüki 60%, ettevõtte tulu ulatus 654 846 euroni. Modera süsteemi kaudu on eri riikides müüdud ligi 50 000 sõidukit, mille tehingute rahaline väärtus ulatub üle 1,5 miljardi euro. Eestis on ettevõte saavutanud 60% turuosa. Modera tooteid kasutavad Toyota, Volkswagen, Renault, BMW, Mini, Ford, Nissan, Kia, Fiat, Jaguar, Land Rover, Jeep, Volvo, Mazda ning Mercedes-Benzi maaletoojad ja edasimüüjad.  

Eesti ja Balti riikide üks suurimaid kindlustusseltse If pakub kahjukindlustusteenust Rootsi, Norra, Soome, Taani ja Balti riikide klientidele ning samuti rahvusvahelisi teenuseid Põhjamaade klientidele, kes tegutsevad välisriikides. Alates 1. juulist 2009 on kindlustustegevus Baltikumis koondunud ettevõttesse If P&C Insurance AS. Ettevõte on registreeritud Eestis ning on Lätis ja Leedus esindatud filiaalidena.