Peamenüü Edasi

2018. aasta pressiteated ja uudised

  1. If Kindlustus ja Glassdrive tõid turule uue Klaasikindlustuse

    12 märts 2018
    If Kindlustus ja Glassdrive tõid turule Eestis ainulaadse Klaasikindlustuse klientidele, kelle sõidukil ei ole kaskokindlustust ja kes tasuvad oma sõiduki klaasivahetuse eest ise. Klaasikindlustus katab sõidu- ja pakiautode salongiklaaside kahjustumise või hävimise mistahes ootamatu sündmuse tagajärjel.
  2. Suurimad vead, mida liiklusõnnetuse järel tehakse

    27 veebruar 2018
    Viimaste kuude lumerohkus, miinuskraadid ja teede libedus on kasvatanud järsult liikluses toimunud õnnetuste arvu. If Kindlustus pani oma igapäevase kahjukäsitluse kogemuse põhjal kokku nimekirja põhilistest vigadest, mida autojuhid liiklusõnnetuste järel teevad.
  3. Kuidas käituda, kui pead haiguse tõttu reisist loobuma?

    20 veebruar 2018
    If Kindlustuses registreeriti 2017. aastal ligi 1000 reisitõrkekindlustuse kahju, kui kliendid pidid oma planeeritud reisi haigestumise või trauma tõttu tühistama. Reisitõrke kahjud moodustasid mullu 40% kõikidest reisikindlustuse kahjudest ja kõige sagedamini tühistati reise aasta esimesel kolmel kuul.
  4. If avas Tartus uue büroo aadressil Ülikooli 6A

    11 veebruar 2018
    Esmaspäeval, 12. veebruaril avas If Kindlustus Tartus uue büroo Kapitalimajas aadressil Ülikooli 6A.
  5. If teenis 2017. aastal Baltikumis 15,4 miljonit eurot kasumit

    06 veebruar 2018
    If P&C Insurance AS Eesti ettevõtte ning Läti ja Leedu filiaalide 2017. aasta puhaskasum oli 15,4 miljonit eurot (2016. aastal oli see 13,6 miljonit eurot).
  6. Kes vastutab libedal teel kukkumisega seotud kahjude eest?

    05 veebruar 2018
    If Kindlustuse statistika järgi on viimastel nädalatel kasvanud õnnetusjuhtumikindlustuse kahjude arv, kus inimesed on libedatel teedel ja treppidel kukkunud. Kõige sagedasemad libisemisega seotud vigastused on randme-, pahkluu- ja teised luumurrud.
  7. Kasulikud nõuanded: mida tuleb reisile minnes teada, et kindlustushüvitisest mitte ilma jääda?

    30 jaanuar 2018
    Reisikindlustust ostes on kõige olulisem valida oma reisi sihtkohale ja iseloomule vastavad kindlustuskaitsed ja -summad. Enim arusaamatusi reisikindlustuse hüvitiste väljamaksmisel põhjustavad juhtumi toimumist tõendavate dokumentide puudumine, olgu selleks arstitõend, pagasi hilinemist kinnitav dokument või politseitõend varguse korral.
  8. Löökaukude põhjustatud sõidukikahjude arv kasvab

    29 jaanuar 2018
    Heitlik talveilm, kiirelt vahelduv temperatuur ja naastrehvid lõhuvad teekatet. If Kindlustuse kahjustatistikast selgub, et jaanuaris on sagenenud kaskokahjud, kus autojuhid on löökaukudes oma sõidukeid kahjustanud. Löökaugust läbisõidu tagajärjel saavad enim kahju sõidukite rehvid, veljed ja silladetailid.
  9. Viis soovitust, kuidas krõbeda külmaga oma kodu kaitsta

    17 jaanuar 2018
    Miinuskraadidega ilma korral on koduomanike kõige sagedasemad probleemid seotud külmunud torustike, kütmise ja jäätunud vihmaveesüsteemidega. If Kindlustus annab oma kahjustatistikast lähtuvalt soovitusi, kuidas erinevate külmast tingitud murede eest oma kodu kaitsta.
  10. Aasta alguses kasvab sporditraumade arv

    08 jaanuar 2018
    Uue aasta saabudes antakse endale tihti lubadus, et hakatakse aktiivsemalt spordiga tegelema. Liiga järsk ja intensiivne tervisespordiga alustamine võib aga põhjustada vigastusi, millest taastumine võtab aega. Iga aasta esimestel kuudel kajastub aktiivsem spordiga alustamine ka If Kindlustuse kahjustatistikas. Sportimisega seotud õnnetuste arv kasvab jaanuarist, sagedased sporditraumad on lihaste ja kõõluste venitused ja rebendid.