Peamenüü Edasi

2017. aasta pressiteated ja uudised

  1. If teenis esimeses kvartalis Baltikumis 3,4 miljonit eurot kasumit

    10 mai 2017
    If P&C Insurance AS-i Eesti ettevõtte ning Läti ja Leedu filiaalide 2017. aasta esimese kolme kuu puhaskasum oli 3,4 miljonit eurot (3,1 miljonit eurot 2016. aasta samal perioodil).
  2. Kulupõletamine võib osutuda vägagi kulukaks

    09 mai 2017
    Viimaste päevadel on üle Eesti aset leidnud kümneid kulupõlenguid, kus on vajalik olnud päästjate sekkumine. If Kindlustus tuletab meelde, et sihilik kulu põletamine on aastaringselt keelatud ning lõket tehes tuleb täita selleks ettenähtud nõudeid.
  3. Klaasikahjude kõrghooaeg on alanud

    26 aprill 2017
    Autojuhtidel tasub nüüd tähelepanelik olla, sest alanud on igakevadine klaasikahjude tipphooaeg. If Kindlustuse kahjustatistika järgi toimus mullu kevadel 33% kogu aasta klaasikahjudest. Esiklaasi purunemine on hetkel kõige sagedamini toimuv sõidukikahju, sest see juhtub keskmiselt iga kümnenda autoga.
  4. If käivitas uue lojaalsusprogrammi If Plus

    24 aprill 2017
    Alates 25. aprillist pakub If kõikidele oma eraklientidele uut ja ainulaadset boonusprogrammi If Plus, mis pakub lojaalsele kliendile paremat hinda, väiksemat omavastutust ja rohkem kaitseid.
  5. Mida teha, kui leiad parklast eest mõlgitud auto?

    20 aprill 2017
    Igal aastal hüvitab If Kindlustus miljonite eurode ulatuses kaskokindlustuse kahjusid, mille on põhjustanud pargitud autodele tekitatud vigastused. Mida teha olukorras, kui parklasse auto juurde naastes avastada, et autot on kriibitud ja teo põhjustaja kadunud?
  6. Vaata, millises Eesti maakonnas toimub enim murdvargusi

    09 aprill 2017
    Möödunud aastal teatati If Kindlustusele 215 kahjujuhtumist kokku 218 000 euro ulatuses, mis olid seotud murdvarguste või röövimistega eravaldustes. Ligi pooled neist kahjudest toimusid Harjumaal.
  7. Suurim oht metsloomale otsa sõita on kevaditi ja sügiseti Harjumaal

    28 märts 2017
    Suurim tõenäosus metsloomale otsa sõita on Harjumaal, Tartumaal, Pärnumaal ja Saaremaal. Kõige rohkem metslooma ja auto kokkupõrkeid toimub kevadel ja sügisel, selgub If Kindlustuse kahjustatistikast.
  8. Mida teha, kui löökauk lõhub auto?

    21 märts 2017
    Löökaugu kahjude hulk tõuseb hüppeliselt kevadel lume sulamise järel, mil pidev temperatuuri kõikumine on teeauke suurendanud ning parandustöödega ei olda veel valmis jõutud. Löökaukude tekitatud kahju hüvitab kaskokindlustus, kui sõidukil kaskokindlustus puudub, siis tuleb nõue esitada teeomanikule.
  9. Viis asja, millele jaheda ilmaga kodus tähelepanu pöörata

    09 veebruar 2017
    Krõbedamad külmad on meie talves üsna haruldased, mistõttu ei osata enam neid karta ega nendeks valmis olla. If Kindlustuse kliendid on viimasel ajal hädas olnud erinevate külmast tingitud probleemidega. Anname siinkohal nõu, kuidas oma kodu külma eest kaitsta.
  10. Lemmikloomakindlustuse pettused kasvasid jaanuaris hüppeliselt

    30 jaanuar 2017
    Jaanuaris on If Kindlustuse uurijad avastanud juba 10 lemmikloomakindlustusega seotud kelmust. Enamjaolt on tegemist olnud tervisehäda ilmnedes tagantjärele sõlmitud lepinguga. Tuletame inimestele meelde, et kindlustuspettus võib kaasa tuua kriminaalmenetluse.
  11. Tuletame meelde, et sõidukiga läbi jää vajumist kindlustus ei hüvita

    23 jaanuar 2017
    If Kindlustus paneb inimestele südamele, et autoga veekogu jääl sõitmine väljaspool ametlikult avatud jääteed toimub juhi enda vastutusel ning kaskokindlustus õnnetuse korral ei aita. Samuti ei kehti kaskokindlustus põllule rajatud lumerajal.
  12. Möödunud aasta suurimad väljamaksed ning õnnetuste numbrid maakonniti

    19 jaanuar 2017
    Eelmisel aastal vajasid Ifi kliendid kindlustuse abi 31 728 korral summas 41,8 miljonit eurot, mida on ülemöödunud aastaga võrreldes 4,9 protsenti enam. Sarnaselt ülemöödunud aastale vajati enim abi Harjumaal (18 202 korral) ning kõige vähem Hiiumaal (182 korral). Toome siinkohal välja möödunud aasta suurimad kahjud erinevate kindlustusliikide kaupa.