Peamenüü Edasi

2016. aasta pressiteated ja uudised

  1. If teenis esimese poolaastaga Baltikumis 6,7 miljonit eurot kasumit

    09 august 2016
    If P&C Insurance Eesti ettevõtte ning Läti ja Leedu filiaalide 2016. aasta esimese kuue kuu puhaskasum oli 6,7 miljonit eurot.
  2. Tugevad tormituuled ja vihmasajud tõid rekord arvu kahjusid

    04 august 2016
    Juulis andsid Ifi kliendid varakahjudest teada 849 korral, mida on 42 protsenti enam möödunud aasta juuliga võrreldes ning ühtlasi on see ka suurim varakahjude arv ühes kuus läbi aegade. Varakahjude kasvu põhjustasid tormituuled ning vihmasajud. Kokku maksis If Kindlustus juulis oma klientidele 2689 kahjujuhtumi eest 3,9 miljonit eurot hüvitisi.
  3. Mille järgi valida endale sobilik reisikindlustus?

    21 juuli 2016
    Reisikindlustust tehes on oluline valida enda sihtkohale ja reisi iseloomule vastavad kindlustuskaitsed ja – summad. Valesti valitud kaitsete või hüvitissummade puhul võib õnnetus välismaal minna inimesele kalliks maksma.
  4. Üleujutatud sõiduteel kahjustada saanud sõidukit ei pruugi kindlustus hüvitada

    10 juuli 2016
    If Kindlustus paneb inimestele südamele, et üleujutatud teed läbima asudes tuleb olla eriti ettevaatlik ning veenduda, et vesi ei satuks läbi õhuvõtuava mootori toitesüsteemi. Kindlustusseltsid ei pruugi sellisel juhul kahju täies mahus hüvitada ning mõnel juhul võib klient asjaoludest sõltuvalt hüvitisest sootuks ilma jääda.
  5. Viis lihtsat soovitust jaanipühadeks

    21 juuni 2016
    If Kindlustuse viimaste aastate statistika kohaselt vigastavad inimesed end jaanipühadel kukkudes ning vette hüpates. Toome siinkohal välja viis lihtsat soovitust selleks, et jaanipühad ikka rõõmsalt lõpeksid.
  6. Viis lihtsat soovitust äikeselise ilma tarvis

    14 juuni 2016
    Igal aastal kahjustab pikne paarisaja Ifi kliendi kodu ning vara, enamjaolt rikub äikese põhjustatud voolu kõikumine kodust elektroonikat. Ilmajaam lubab äikest ka tänaseks ning homseks, kordame üle viis lihtsat soovitust pikse kahjustuste vältimiseks.
  7. Ifi Turvafondi 4000 eurose toetuse saab Türi-Alliku lasteaed

    31 mai 2016
    Maikuus alanud turvafondi kampaania Facebooki keskkonnas on selleks korraks lõppenud ning 4000 eurose toetuse saab endale Türi-Alliku lasteaed. Võidetud toetussumma eest ehitatakse jõe äärde uus piirdetara ning muudetakse turvalisemaks mänguala.
  8. Ärge jätke asju autos nähtavale

    24 mai 2016
    If Kindlustus palub inimestel autodesse kotte ja väärtuslikke asju mitte jätta ning varguse puhul teavitada kindlasti ka politseid. Eriti tähelepanelik tuleb olla kaubanduskeskuste-, randade- ning jalutusradade äärsetes parklates.
  9. Ifi Turvafondile laekus rekordiliselt 83 laste turvalisusega seotud projekti üle Eesti

    23 mai 2016
    Maikuus alanud Turvafondi kampaania Facebookis sai kokku 83 taotlust laste turvalisuse tõstmiseks. Enamjaolt on toetuse taotlejateks lasteaiad, kuid oli ka koole ning kohalike noorte heaolu eest seisjaid. 4000 euro suuruse toetuse saaja selgub lastekaitsepäeval 1. juunil.
  10. Kuidas käituda, kui parklas rihiti sõiduk ning põhjustaja põgenes?

    18 mai 2016
    Tänavu on Ifile teada antud juba 1700 pargitud sõidukiga toimunud õnnetusest ning mitmetel juhtudel avastavad poest naasnud juhid kriibitud sõiduki ajal, mil põhjustaja on juba lahkunud. Anname siinkohal nõu, kuidas käituda sellises olukorras nii põhjustaja kui kannatanu rollis.
  11. Piirissaare saarel põlenud palvemaja oli kindlustatud

    17 mai 2016
    Üleeile Piirissaare saarel tulekahjus hävinud palvemaja on kindlustatud If Kindlustuses. Täna hommikul sõidab saarele olukorraga tutvuma If Kindlustuse esindaja koos ehituseksperdiga ning seejärel otsustatakse taastamistööde teostamise üksikasjad.
  12. Aprillis uputati 40 korral alumisi naabreid

    15 mai 2016
    Aprillis maksis If Kindlustus oma klientidele 2867 kahjujuhtumi eest neli miljonit eurot hüvitisi.
  13. Kindlustatud inimestega juhtub 13 ja reede vähem õnnetusi kui tavalisel reedel

    12 mai 2016
    If Kindlustuse viimase 15 aasta statistikat uurides selgub, et 13 ja reedel ei juhtu rohkem õnnetusi teiste reedetega võrreldes, vastupidi. Sellel kardetud ebausu päeval satuvad Ifi kliendid märgatavalt vähem õnnetustesse.
  14. If teenis esimeses kvartalis Baltikumis 3,1 miljonit eurot kasumit

    11 mai 2016
    If P&C Insurance Eesti ettevõtte ning Läti ja Leedu filiaalide 2016. aasta esimese kolme kuu puhaskasum oli 3,1 miljonit eurot.
  15. Ifi Turvafond annab 4000€ laste turvalisuse tõstmiseks

    10 mai 2016
    Tänasest kuni 22. maini saab Facebooki keskkonnas esitada taotlusi laste turvalisuse tõstmiseks, võitja projekt selgub lastekaitse päeval, 1. juunil ning selle valivad Facebooki kasutajad.
  16. Kus tohib grillida ja kus lõket teha?

    05 mai 2016
    Suviselt soojad ja selged ilmad meelitavad grillima ning lõket tegema, kuid arvestada tuleb seejuures tuleohutusnõuete ning naabritega. If Kindlustus tuletab siinkohal meelde elementaarsed tuleohutusnõuded lõkke tegemisele ning grillimisele.
  17. Kindlustuspettused telefonide ning tahvelarvutitega on kasvav trend

    03 mai 2016
    If Kindlustuse klientidel on koduse vara kindlustamisel kaitse all ka kaasas kantav vara, sealhulgas mobiiltelefonid ning tahvelarvutid. Paraku püüavad iga kuu kümned kliendid valeinfo edastamisega kindlustusseltsilt hüvitist välja petta, enamjaolt on tegemist olnud telefonide ning tahvelarvutite varguste ja purunemistega. Tuletame inimestele meelde, et kindlustuspettus võib kaasa tuua kriminaalmenetluse.
  18. Mida peab reisil olija teadma, et mitte kindlustushüvitisest ilma jääda?

    28 aprill 2016
    Enim arusaamatusi hüvitiste väljamaksmisel põhjustavad juhtumi toimumist tõendavate dokumentide puudumine, olgu selleks siis arstitõend, pagasi hilinemist kinnitav tõend või politseitõend varguse korral.
  19. Kuidas käituda pärast liiklusõnnetust välismaal?

    27 aprill 2016
    If Kindlustuse kliendid põhjustasid möödunud aastal välismaal 963 liiklusõnnetust, tänavu kolme kuuga on neid registreeritud 212. Toome siinkohal lihtsad juhised, kuidas käituda pärast liiklusõnnetust välismaal.
  20. Kolmandik liiklusõnnetuse põhjustanud mopeedijuhtidest ei omanud kehtivat liikluskindlustust

    22 aprill 2016
    If Kindlustuse statistikast nähtub, et ligi kolmandik eelmisel aastal liiklusõnnetuse põhjustanud mopeedijuhtidest ei omanud kehtivat liikluskindlustust.